Rörpost | Rörpostsystem

Rörpost | effektivt, snabbt och säkert

Vi har sedan starten 1999 (och med erfarenhet från tidigt 80-tal) haft rörpost (ofta även benämnt som smågodstransportör) som huvudsyssla och erbjuder allt från planering, projektering och försäljning till nyinstallation, ombyggnader, service, underhåll och reservdelar av rörpostsystem för alla typer av användare: sjukhus, butiker, industrier, kontor, apotek, flygplatser med flera. Som generalagent i Sverige för Sumetzbergers rörpostsystem levererar vi allt från små enkla punkt-till-punkt system för den lilla butiken till avancerade flerlinjesystem med hundratals stationer och automatiserade och övervakade funktioner för det stora sjukhuset.

Varför rörpost?

Idag finns det i princip ett rörpostsystem (eller flera) på vartenda sjukhus. En rörpostanläggning ökar verksamhetens effektivitet och sparar in dyrbar tid och kostnader för onödiga gångtransporter. Rörpost ökar dessutom säkerheten när värdefullt material som blodprover, mediciner, pengar, varuprover mm. skall transporteras genom eller mellan byggnader. Genom att vara tillgänglig dygnet runt, alltid ta snabbaste vägen och inte stanna för att prata med en kollega på vägen är det inom de flesta områden där fysiska ting skall förflyttas en mycket lönsamt att låta ett rörpostsystem sköta de interna transporterna.

Kontaktformulär

Använd gärna nedanstående kontaktformulär om du önskar att vi kontaktar dig för mer information!    Beställ tillbehör till Er rörpostanläggning i webbshoppen

    Beställ insats för provrör i vår webbshop

    Nedladdning

    Ladda ner produktblad för rörpost