Porttelefoni

Siedle | design, kvalité och funktion

En porttelefonianläggning från Siedle är en säker investering! De användarvänliga systemen ger dig överblick över din ingång. Siedles fokus ligger dessutom på bestående värden och utvecklas för att uppnå lång livslängd; de kan utökas och uppgraderas, är bakåtkompatibla och uppdateringsbara.

Är ni ute efter marknadens bästa och mest exklusiva porttelefonisystem skall Ni kontakta oss! Vi har lång erfarenhet av världsledande SSS Siedle:s klassiska kommunikationssystem som står i en klass för sig vad gäller kvalitét och design!

Som Siedle Partner och Siedle Access Partner erbjuder vi försäljning, installation, driftsättning av nya audio/video-anläggningar såväl som service av befintliga äldre Siedle-anläggningar, främst inom Stockholmsområdet med omnejd, oavsett om det gäller bostadshus (villor), flerfamiljshus (hyres- / bostadsrätter), små eller stora företag.

Vi kompletterar även befintliga in-home-bus-anläggningar med Smart Gateway för app-funktionalitet i er porttelefonianläggning.

Tveka inte att höra av Er om ni har några frågor!

Siedle | Made in Germany

Siedle är ett hightech-företag som utvecklar sina egna programvaror och använder sig av de mest moderna produktionsmetoderna. Samtidigt präglas produkterna av traditionell uppfinnaranda och gediget hantverk. För Siedle-produkterna tillverkas högt uppe i tyska Schwarzwald. Folk som bor här är kända för att vara klipska uppfinnare, noggranna hantverkare och jordnära familjemänniskor. Visst kan det vara möjligt att producera billigare någon annanstans. Dock i så fall uppfylls inte Siedles krav på kvalitet, säkerhet och modularitet.

(ur ”Siedle för Flerfamiljs- och bostadshus” 04/2020)

Kontaktformulär