RiBox förvarings- och laddningsstation

Med RiBox förvarings- och laddningsstation från Varbox, Italien, kan du förvara mobiltelefoner och surfplattor säkert och samtidigt passa på att ladda upp den så den är redo när du behöver den igen!

I klassrummet, på bygget, i receptionen, på kontoret… förvara mobilen tryggt och hämta den laddad och redo!

Utformning

Förvaringsboxarna är tillverkade av aluminiumprofiler med rundade kanter. Varje box har en aluminiumdörr som kan låsas. 2st nycklar till varje dörr medföljer.
Varje box har en USB-port som drivs av en transformator placerad i ett tekniskt utrymme. Valfri USB-laddkabel kan användas vilket gör RiBox förvaring- och laddningsstation kompatibel med alla mobiltelefoner och surfplattor.

RiBox Smartphone

RiBoxSmartphone
Ribox Smartphone är utformad för smartphones/mobiler med 6st boxar + ett tekniskt utrymme. Varje box har en USB-port som drivs av en transformator placerad i det tekniska utrymmet.

Mått

Standardutformningen har 6st boxar + tekniskt utrymme och storleken är 42 x 58 x 25cm med en vikt på 7kg. Surfplatta? Se RiBox Tablet eller RiBox Totem.

Installation

Kan hängas på vägg eller på en fristående pedistal. Kan också ställas på ett bord eller en hylla utan att skruvas fast överhuvudtaget.

Färg

Standardfärgen är Silver/Aluminium. Andra RAL-färger finns tillgängliga för en tilläggskostnad!

Bilder

Bilder på utformningsexempel av RiBox förvaring- och laddningstationer

Intresserad?

Kontakta oss för en offert!

Tel.: 08-556 413 50
E-mail: es.kinketprtnull@nidnal.kirtap

UA-39428521-1-http://www.trpteknik.se