ekey home

ekey home är ett fingeravtrycksbaserat passersystem i stand-alone-utförande som kan styra elektriska lås till dörrar i privata villor eller mindre företag.

Enkelt, bekvämt, säkert

Systemet är både enkelt att installera (delat montage) och att administrera (all programmering görs direkt på kontrollpanelen). Fingeravtrycksläsarna finns i olika designutföranden för utanpåliggande eller infällt montage och är alla anpassade för utomhusbruk. Användaren behöver inga koder, taggar eller passerkort, utan använder bara sitt finger. Inget att tappa bort och inget som kan stjälas.

Hur funkar det?

När ett finger sveps över fingeravtrycksläsarens sensor avläses fingrets linjer och dess karaktärsdrag (s.k. ”minuteas”) lokaliseras, bearbetas och sparas (eller jämförs) som en elektronisk kodnyckel som unikt identifierar det inscannade fingret. Ingen bild sparas, enbart en binär kodmall (ett s.k. ”template”) som inte kan användas i omvänt syfte eller för att återskapa fingeravtryckets originalbild. Vid en positiv verifiering, skickas en impuls till elektriska dörrlåset via en reläutgång från kontrollpanelen. Installation utförs i s.k. delat montage där kontrollpanelen är en separat enhet som monteras på den ”säkra” sidan.

Sammanfattning:

  • Upp till 99 fingeravtryck kan sparas i systemet
  • All administration sker direkt på kontrollpanelen (inget behov av pc)
  • ekey home 1/2/3: Med fler reläer i kontrollpanelen kan olika reläer programmeras att styra olika saker. Låt pekfingret styra dörrlåset, långfingret larmsystemet och ringfingret garagedörren.
  • Läsarna är anpassade för utomhusbruk

Läs även om…

 

Låt oss höra din åsikt!

*

UA-39428521-1-http://www.trpteknik.se